26 בינואר 2012

קייטרינג בשרי


עד לפני שלוש שנים, רבים מאיתנו לא היו מעלים על דעתם לערוך אירוע שאינו כולל קייטרינג בשרי עממי. מאז השתנו פלאים הסטנדרטיים הקולינריים של הישראלים בכלל, ובאירועים בפרט.

לא עוד עוף שוחה בשמן באמצע השולחן, כי אם שיפודי פרגית ברוטב טריאקי, לא עוד בצק עלים דחוס בשאריות בשר בקר כמנה ראשונה, כי אם מאפה עלי פילאס עוטף כופתאות כבש.

קייטרינג בשרי יכול להיות מנת גורמה, או מנה אותנטיות, וניתן לראות היום היצע של חברות קייטרינג בשרי שמציעות שירותי הסעדה על טהרת המטבח האסייתי, המרוקאי, ואפילו אתיופי אם רק תרצו.

כדי שכולם יצאו מרוצים, הקפידו לבחור קייטרינג כשר, ולא לשכוח להזמין גם מספר מצומצם של מנות צמחוניות, כי יש אורחים שנמנעים מאכילת בשר, ולא מבינים שהם מפסידים חגיגה אמתית.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה